Verzenden & Retouren 

 

Verzenden

Bestellingen worden dezelfde dag verstuurd mits de betaling is ontvangen en de voorraad dit toelaat. Brievenbuspakketen voor 16 uur, worden dezelfde dag verstuurd. Wij versturen 5 keer per week m.u.v. de zaterdag. Tijdens vakanties worden bestellingen verzonden op de dag van terugkomst. Op feestdagen worden de bestellingen de eerst volgende werkdag verzonden.

Producten worden via PostNL verzonden. De verzendkosten zijn € 3,95 voor brievenbuspost. Orders boven de € 75,- exclusief verzendkosten worden gratis verzonden binnen Nederland.

By Lash Level is niet verantwoordelijk voor pakketten die zoek raken eenmaal afgeleverd bij verzendbedrijf.

Retourneren

Wil je een product retour sturen? Alleen ongeopende producten in originele staat en in de originele verpakking komen voor vergoeding in aanmerking.  Voorwaarde is dat je hier binnen 24 uur melding van maakt via info@bylashlevel.nl en dat je het product binnen 7 dagen na ontvangst naar ons retourneert.

Let op: Lash strips, eyeliner die uit de plastic verpakking is gehaald en reinigings producten kunnen uit hygiënisch oogpunt niet retour worden genomen.

 

Belangrijk is om de volgende gegevens te vermelden bij de retourzending:

  • Naam

  • Adres

  • Telefoonnummer

  • E-mailadres

  • Ordernummer

  • Naam rekeninghouder

  • (IBAN) Rekeningnummer

  • Reden retour

Mocht je (één) product(en) hebben ontvangen dat (die) je niet had besteld, laat de verpakking dan intact. Een ongewenst product dat toch wordt gebruikt of waarvan de deksel of dop is opengemaakt, wordt beschouwd als een product dat door de klant is geaccepteerd. Het aangebroken product kan niet meer worden teruggezonden of geruild.

Wanneer de verpakking is geopend en blijkt dat het product niet aan je verwachting voldoet zoals bijvoorbeeld de kleur kan het product niet worden geruild. Wees dus zorgvuldig bij het plaatsen van bestellingen.

Als klant ben je verantwoordelijk voor de verzendings- en verpakkingskosten van de geretourneerde producten en by Lash Level is niet verantwoordelijk voor pakketten die tijdens het transport naar by Lash Level zoek raken.

Crediteren

Zodra het pakket in goede orde retour is ontvangen wordt het aankoopbedrag, minus de verzendkosten, gecrediteerd. De creditering zal plaatsvinden binnen 14 dagen na ontvangst van de retourzending. Bewaar het retourbewijs totdat het aankoopbedrag gecrediteerd is.

Heeft u nog overige vragen? Neem dan contact op met by Lash Level